Jobbehjemmefraonline.no

© 2013-2018
Alle rettigheter reservert

​Gode muligheter til å jobbe hjemmefra

Denne ekstrajobben anbefales


​Dersom du ønsker en ekstrajobb bør du vurdere det som på engelsk kalles data-entry clerk. Oversatt betyr det noe sånt som dataregistrering-assistent og i all hovedsak går da også arbeidet ut på å legge inn data som tall og tekst i forskjellige maler. Legg merke til at denne mulighetene til å tjene penger på nett har fått positiv omtale i flere anerkjente medier, noe vi kommer tilbake til.


Ekstrajobb som passer for alle
I utgangspunktet er dette en ekstrajobb som passer for alle, noe som blant annet skyldes at du vil få nødvendig opplæring, tilgang til nødvendige hjelpemidler, samt at arbeidet ikke er spesielt krevende. Nå kan du velge mellom litt forskjellige arbeidsoppgaver, men det vanligste er å registrere data i form av tall og tekst. Det kan for eksempel være å fylle ut fakturaer, å legge inn kundeopplysninger i ferdige maler, eller å legge møtereferat inn i ferdige maler. Mer informasjon om arbeidsoppgavene finner du på nettstedet My Global Data Team.

Slik kommer du i gang
På nettstedet nevnt ovenfor finner du også den beste muligheten til å komme i gang. Nå har det i løpet av de siste to årene dukket opp en rekke aktører som tilbyr denne muligheten til ekstrajobb, men dette er stort sett dårlige kopier av originalen som altså er My Global Data Team. De har drevet i denne bransjen i nærmere 10 år og lederen Timothy Darwin har nærmere 30 års erfaring med denne typen arbeid. Det har ført til at de samarbeider med flere tusen bedrifter og dermed kan de tilby en nærmest ubegrenset tilgang på arbeid. Videre gir My Global Data Team deg full opplæring, samt tilgang til nødvendig programvare, maler og andre hjelpemidler. Legg ellers merke til at de lenge har tilbydd sine medlemmer en rekke lignende muligheter til å jobbe hjemmefra, men at denne muligheten er rette spesielt mot deg som ikke har relevant erfaring eller kunnskap. Det er årsaken til at alle kan skaffe seg en ekstrajobb gjennom dette nettstedet. Her kan du bli medlem av My Global Data Team. Nedenfor finner du mer informasjon om hvordan og hvorfor du kan tjene penger med denne jobbmuligheten.

Ekstrajobb eller fulltid
Etter vår mening er dette først og fremst en glimrende mulighet for deg som leter etter en ekstrajobb, men det er også fullt mulig å tjene nok penger til at du kan ha dette som en fulltidsjobb. Du kan nemlig forvente en god timelønn og mer enn nok arbeid å velge blant. Spesielt med litt erfaring vil timelønna kunne bli riktig så bra, noe som skyldes at du etter hvert naturligvis vil arbeide mer effektivt.

Om medlemskap
Du må bli medlem av et tema eller nettsted for å kunne tjene penger på denne måten og My Global Data Team er definitivt det beste valget. Det skyldes årsakene nevnt ovenfor og som nevnt har denne muligheten til å jobbe hjemmefra fått positiv omtale i en rekke medier. To eksempler på dette er en artikkel publisert på CNBC, samt en artikkel publisert på det meget populære nettstedet PRweb.Når det gjelder prisen for medlemskap er den meget rimelig sammenlignet med mer useriøse konkurrenter, noe vi antar skyldes at My Data Global Team i motsetning til disse faktisk har store mengder arbeid som noen må utføre. De har dermed et stort behov for nye medlemmer og i skrivende stund får du medlemskap til ca $ 49, noe som er halv pris.  Det finner vi meget rimelig for en god mulighet til ekstrajobb, ikke minst fordi dette er en engangssum. Det betyr at du aldri må betale en krone mer og at du med andre ord slipper dyre månedlige gebyr som mange andre aktører krever.

Du kan jobbe hjemmefra
Vi avslutter med å understreke at alle i utgangspunktet kan jobbe hjemmefra med denne muligheten til ekstrajobb, samt at mange også vil kunne tjene nok penger til å skaffe seg et levebrød på denne måten. Tusenvis av medlemmer har allerede benyttet denne muligheten til å tjene penger på nett og de er det beste beviset for at My Global Data Team er en seriøs aktør. Det understrekes av du innen 60 dager kan krevepenge tilbake, uten betingelser.Vi har sjekket et titalls aktører som tilbyr deg en ekstrajobb som data-entry-clerck og My Global Data Team kommer desidert best ut. De er seriøse, har tusenvis av bedrifter som klienter, tilbyr full opplæring og har vunnet flere utmerkelser for sitt arbeid mot nettsvindel. De fleste andre aktørene er det totalt motsatte og anbefales ikke på noen måte. Unntaket er Web Colleagues som også har spesialisert deg på denne muligheten til å tjene penger hjemmefra. De har fått positiv omtale på flere norske nettsted og fremstår etter vår mening som en seriøs konkurrent til My Global Data Team. Vi holder likevel en knapp på sistnevnte. NB: Web Colleagues har nylig endret sitt satsningsområde og tilbyr nå i stedet forskjellige skrivejobber.

Hvordan tjene penger med spørreundersøkelser?
​Hvordan jobbe hjemmefra som artikkelforfatter?