​Gode muligheter til å jobbe hjemmefra

Betalte spørreundersøkelser på nett 


Betalte spørreundersøkelser er en grei mulighet til å tjene penger hjemmefra. Det er enkelt, uforpliktende og først og fremst et godt alternativ for deg som ønsker en ekstrajobb. Du tenker muligens at dette ikke er å betrakte som en jobb, men det er arbeid som du får betalt for å utføre og dermed en reell jobbmulighet.

Hvorfor?
​Det finnes en enkel forklaring på hvorfor du kan tjene penger med betalte spørreundersøkelser på nett og den er at dine meninger er verdifulle. Dine og andre forbrukeres meninger om et produkt, en kampanje eller et merkenavn kan for eksempel føre til endringer som gjør at produsent tjener mer penger. Med de enorme summene som ofte står på spill for store bedrifter er det bare naturlig at disse betaler for å få verdifulle tilbakemeldinger og det har vist seg at personer som får betaling for å delta i markedsundersøkelser gir de beste og mest oppriktige svarene. Kort forklart kan du tjene penger hjemmefra med betalte undersøkelser fordi din mening og dine vurderinger er verdifulle for en rekke aktører.

En gratis mulighet
Du har to muligheter til å tjene penger med betalte undersøkelser og en av disse er gratis norske spørreundersøkelser. Det er en helt grei inntektsmulighet hvor den store fordelen er at det er enkelt, uforpliktende og gratis. Du blir ganske enkelt medlem oss aktører som tilbyr deg denne typen undersøkelser og velger så hvilke av disse du ønsker å besvare. Hvor mye penger du tjener på den bestemte undersøkelsen blir oppgitt på forhånd og du bør naturligvis velge de som er best betalte og/eller de som er mest interessante. Her er de beste gratis mulighetene til å tjene penger hjemmefra på denne måten.

Legg merke til at du bør bli medlem oss flere av disse dersom det skal bli penger av det. Legg også merke til at mange av disse aktørene har nok medlemmer. Lenkene nedenfor er kun aktive i de periodene nye medlemmmer søkes.

Toluna – Tilbyr betalte spørreundersøkelser og produkttesting 
Meningstorget– Tilbyr betalting via gavekort og gaver
YouGov - En meget populær aktør
​​

Godt betalte muligheter
Den andre muligheten er det vi kan betegne som internasjonale markedsundersøkelser og den store fordelen med disse er betalingen. Denne typen betalte undersøkelser gjør det nemlig mulig å tjene en god del penger og det skal faktisk være en god del amerikanere som har lykkes med å jobbe hjemmefra på fulltid. Det er imidlertid ikke noe vi her til lands kan forvente, men en god mulighet til ekstrajobb er definitivt dette. 

For å kunne tjene penger med internasjonale undersøkelser behøver du kun å melde deg inn oss en aktør. Dette er nemlig aktører som tilbyr undersøkelser fra en rekke av verdens største og mest anerkjente bedrifter. Nedenfor finner du de tre beste mulighetene som også er tilrettelagt for norske medlemmer. Medlemsavgiften for disse aktørene er i tillegg lav og kommer med en 60-dagers penger-tilbake garanti.

Click 4 surveyser en aktør som allerede har flere hundre norske medlemmer. De har tilbydd undersøkelser i en årrekke og er et greit valg.

Gold opinionssom tilbyr et 7-dagers prøvemedlemskap har blitt et veldig populært alternativ og her kan du velge mellom å få betalt på svært mange forskjellige måter.

Take surveys for casher en aktør som også satser på norske medlemmer og som fremstår som et av de bedre alternativene.

Om betalte undersøkelser?
La oss først nevne at felles betegnelsen betalte spørreundersøkelser både inkluderer markedsundersøkelser og spørreundersøkelser. Forskjellen på disse et at markedsundersøkelser er en bestemt for spørreundersøkelser som er relatert til markedssituasjonen, produkter, merkenavn og lignende. I denne sammenheng behøver du imidlertid ikke tenke så mye på denne forskjellen. Det viktige er at du kan tjene penger denne måten, ikke hvilken betegnelse som benyttes.


Du kan tjene penger med spilltester jobber

Du kan tjene penger med oversetter jobber

Jobbehjemmefraonline.no

© 2013-2018
Alle rettigheter reservert