​Gode muligheter til å jobbe hjemmefra

Jobbehjemmefraonline.no

© 2013-2018
Alle rettigheter reservert

Jobb hjemmefra med Twitter - Del 2 din profil


Din profil, dine følgere, hvem du velger å følge, samt hva og hvordan du twittrer vil naturligvis være avgjørende for dine muligheter til å tjene penger og som nevnt i del 1 av denne artikkelserien, så er troverdighet et sentralt begrep i denne sammenheng. Først ser vi litt nærmer på selve profilen, samt på hva du twittrer om.

Din profil
Selv om det ikke er veldig mye informasjon du får gitt gjennom selve profilen, så er denne viktig dersom du skal lykkes med å tjene penger på Twitter. Det er nemlig gjennom denne profilen mange mennesker (potensielle kunder) vil få sitt førsteinntrykk av deg, din bedrift, din blogg, eller eventuelt noe annet du har bygget profilen rundt. Det er med andre ord viktig at du fyller ut din profil og at du som alltid tenker troverdighet. Her er noen tips i forhold til profilen din. 

Du har 160 tegn som du kan benytte til å fortelle om deg selv og/eller det profilen skal promotere. Som nevnt er denne profilen viktig for de fremtidige mulighetene til å tjene penger og du bør derfor bruke litt tid på å lage en god beskrivelse av deg selv, og/eller din bedrift.

Som profilbilde kan du selvfølgelig bruke det aller meste, men i forhold til å skape tillit og fremstå seriøs er et godt og forholdsvis nytt profilbilde av deg selv, eventuelt din egen logo, et godt valg.

I utgangspunktet bør du bruket ditt eget navn. Det vil i utgangspunktet gi økt troverdighet og gjør det lettere for folk å finne deg. Et godt alternativ kan naturligvis være navnet på det produktet, den bloggen, eller den bedriften kontoen er laget for. 

Når det gjelder sted så er det i utgangspunktet ikke nødvendig å ta med hjemmeadresse. By, fylke, tettsted, eller annen stedsspesifikasjon holder med andre ord.

Nettsted bør du alltid fylle ut og dersom du ikke har din egen blogg så kan du lage en profil på det populære nettstedet About.me og så linke til denne. Tanken er å linke til en side hvor dine følgere kan finne litt mer informasjon om deg. Dersom du har laget en twitterprofil i navnet til din blogg eller din egen bedrift så lenker du naturligvis til disse.

Det siste punktet er profildesign og dette er også viktig for dine inntjeningsmuligheter. Velg er design som passer med dine interesser, din blogg, din bedrift, eller den typen produkter du skal markedsføre gjennom Twitter. Dersom du ønsker å designe din egen bakgrunn, så anbefales sidene fuelyourcreativity.com og twitbacks.com.

Din twittring
Twittringen din er det redskapet som til syvende og sist gjør det mulig å tjene penger, men din twittring er også viktig for å skaffe flest mulig følgere. Hvordan du skaffer følgere kan du for øvrig lese mer om i neste del av denne artikkelserien om det å tjene penger på Twitter. Når det gjelder twittring og følgere bør du alltid tenke på hvorfor noen skal gidde å følge deg! Du kan lage meldingene dine, underholdene, morsomme eller lærerike. Du kan være først ute med nyheter innen din nisje, eller du kan komme med personlige oppfatninger og meningsytringer. Uansett, så må du være grundig og levere et innhold som mange setter pris på. 

Husk ellers at det du twittrer i utgangspunktet bør være relevant i forhold til din profil og din nisje. La oss si at du har en blogg og en twitterprofil hvor du kommer med nyttige treningstips og i tillegg promoterer treningsklær og utstyr. Da vil dine følgere forvente tilbud på treningsutstyr, lærerik informasjon om trening, med mer. De vil ikke forvente eller sette pris på et tilbud om medlemskap i bokklubben eller en melding om at du har fått deg ny gullfisk.

Troverdighet 
​Både i forhold til profil og twittring, så er og blir troverdighet en viktig nøkkel til suksess. Faktisk vil vi hevde at det på sikt er den viktigste faktoren i forhold til det å tjene penger på Twitter. Det betyr at du bør tenke troverdighet fra dag en og i forhold til alt. Ville du følt en anbefaling fra en person du ikke har tillit til? Ville du kjøpt hans eller hennes produkter? Ville du i det hele tatt fulgt en slik person på Twitter? 

Nå er det heldigvis ikke spesielt vanskelig å bygge opp egen troverdighet, men det tar tid og krever litt innsats. For det første bør du fremstå som en ekspert innen din nisje og det betyr blant annet at du må kunne bidra med nyttig og ikke minst korrekt informasjon. Videre må du naturligvis alltid være ærlig og kunne stå for det du twittrer. I tillegg er det svært viktig at du ikke anbefaler produkter og lignende som du ikke kan stå inne for. En anbefaling av et dårlig produkt er alt som skal til for å ødelegge all den troverdigheten du har slitt for å bygge opp. Legg ellers merke til at for mye markedsføring/reklame ikke akkurat vil øke din troverdighet.

I del 1 kan du lese om hvordan tjene penger med twitter
I del 3 finner du tips om Twitter-følgere
I del 4 finner du nyttige tips om Twitter


Sjekk muligheter til å jobbe hjemmefra

Sjekk hvordan du kan jobbe med å sende epost