Jobbehjemmefraonline.no

© 2013-2018
Alle rettigheter reservert

​Gode muligheter til å jobbe hjemmefra

Jobbe hjemmefra med Twitter - del 3 følgere


Antallet personer som følger deg på Twitter vil naturligvis i stor grad bestemme hvor mye penger du kan tjene. Men, som du kan lese om nedenfor, så bør du fokusere like mye på kvalitet som på antall. Hvordan du kan skaffe tilhengere på twitter, samt hvem du bør følge er også noe du finner tips om i denne delen.

Kvalitet er viktig
Kvalitet i forhold til følgere betyr i denne sammenheng ekte mennesker som bruker Twitter aktivt. Videre betyr det følgere med en reell interesse for den nisjen du twittrer om. Spesielt det første fremstår muligens som en selvfølge, men likevel er det mange som her gjør en stor feil og delvis ødelegger sine muligheter til å tjene penger med Twitter. Da tenker vi på at de kjøper eller bytter til seg twitter-følgere. 

Ikke kjøp twitter-følgere
I jobbe hjemmefra bransjen, finnes det mange kreative personer som selger det aller meste og en av disse tingene er følgere til Twitter. Faktisk kan du kjøpe flere tusen følgere for noen hundrelapper og de fleste selgerne garanterer at det du betaler for, er ekte mennesker som bruker Twitter aktivt. Det er dessverre stort sett tull og selv om du muligens får ekte personer som følgere, så er de på ingen måte aktive og heller ikke interessert i det du twittrer om. I tillegg vil de fleste følgerne du kjøper kommer fra andre land enn Norge, noe som også gjelder om du bruker en norsk tjeneste til å kjøpe følgere.

​Det har nemlig også dukket opp en del norske muligheter til å kjøpe følgere, men de vi har sjekket videreselger kun en amerikansk tjeneste og gir det det samme produktet, litt dyrere. Vi kan enkelt og greit ikke se en eneste god grunn til å kjøpe tilhengere på Twitter og i tillegg til å kaste bort penger vil du redusere dine inntjeningsmuligheter. La oss si at du sjekker en norskspråklig twitter-profil med 25 norske og 5000 utenlandske følgere. Ville du da følg denne kontoen, eller oppfattet den som mistenkelig og lite troverdig?

Hvordan du bør skaffe følgere
Vi kan gjerne si at det å skaffe gode følgere på Twitter er en todelt oppgave. For det første må du twittre ofte, komme med interessante yttringer, lærerike tweets, underholdene tweets, med mer. Du må med andre ord gi folk en god grunn til å følge deg og du bør gjøre det forholdsvis ofte og jevnlig. For de andre må du sørge for å komme i kontakt med flest mulig potensielle følgere, noe du kan gjøre på flere måter. Det som sannsynligvis er den beste av disse er å følge de riktige personene, noe du kan lese mer om i siste avsnitt.

Hvem du bør følge?
Hvem du velger å følge er viktig for dine muligheter til å tjene penger med twitter, blant annet fordi det er en god mulighet til å skaffe nye følgere. Enkelt forklart kan vi si at dersom du ønsker at noen skal følge deg, så begynn med å følge dem. Bruk da gjerne søkefunksjonen til Twitter og søk på nøkkelord som er relevante i forhold til det du twittrer om. Det fordi personer som twitrer om det samme om deg er mer tilbøyelige til å følge deg og i tillegg vil være mer interessert i det du promoterer. Her er en del tips om hvem du bør følge, hvordan du skaffere følgere, med mer.

•    Forsøk å følge en person som nylig har twittret. Det har vist seg å øke mulighetene for at denne personen velger å følge deg.

•    Følg anerkjente personer innen din nisje. Det vil øke kunne øke din troverdighet og dermed mulighetene til å tjene penger. I tillegg hjelper det deg å alltid være oppdatert på hva som skjer i din bransje.

•    Vær nøye med hvem du følger. Det er med på å avgjøre hvordan du blir oppfattet av potensielle kunder.

•    Ikke følge automatiserte kontoer (har ofte ikke profilinfo og bilde). For det første vil disse som regel slutte å følge deg innen kort tid og for det andre blir slike kontoer gjerne stengt/straffet av Twitter og da kan du ikke lenger bruke muligheten unfollow

.•    Har du en blogg eller et annet nettsted? En blogg kan med fordel benyttes til å profilere twitter-kontoen din. Enten gjennom en følg meg på twitter knapp, eller med en løsning som viser dine siste tweets.

•    Du kan skaffe flere følgere gjennom å kommunisere med andre på Twitter, da fortrinnsvis personer med samme interesser som deg og det du twittrer om. Legg ned litt innsats og skriv gode tweets til personer med mange følgere og håp at disse retweeter. 

•    Registrering i såkalte Twitter directories kan muligens gi deg noen flere følgere, spesielt dersom du twittrer på engelsk. I tillegg vil deg gjøre din twitter-profil synlig for søkemotorer som Google. Nettstedene twiends.com, og twellow.com er to av de bedre alternativene i så måte.

Del 1 - Hvordan tjene penger med Twitter
Del 2 - Om profil og twittring
​Del 4 - Nyttige tips