Jobbehjemmefraonline.no

© 2013-2018
Alle rettigheter reservert

​Gode muligheter til å jobbe hjemmefra

Jobbe hjemmefra med Twitter - del 4 nyttige tips


Drømmer du om å jobbe hjemmefra? Da er Twitter et nyttig redskap og i en serie på fire artikler har vi prsentert en del grunnleggende informasjon om hvordan du kan tjene penger med Twitter, om følgere, om selve profilen, om troverdig, med mer. Vi avslutter denne artikkelserien med en del nyttig tips om alt fra automatisert twittring til hvordan du kan tjene penger.

Automatisk twittring
Det finnes en rekke programmer (software) som gjør det mulig å twittre automatisk. Slike programmer er populære og gjør det mulig og spare en god del tid. Men, som alt annet har også automatisk twittring sin bakside. Da tenker vi på at det kan ødelegge din troverdighet og den posisjonen du har bygget opp med din twitterkonto. Nå har artikkelforfatteren selv ikke forsøkt automatisk twittring eller lignende og skal derfor ikke komme med for bombastiske uttalelser. Men, skeptisk bør du i alle fall være. 

Ikke noe å twittre om?
Det kan være vanskelig å følge opp forventinger om hele tiden å komme med morsomme, lærerike eller på andre måter interessante tweets. Heldigvis finnes det hjelp å få, og da tenker vi naturligvis på internett. Søk litt og du vil finne nyheter, tilbud, morsomme klipp, eller annet som passer til din nisje og din twitterprofil. YouTube, digg.com, StumbleUpon.com, nettaviser, aktuelle online nisjemagasin, blogger og nettaviser er noen steder du kan lete. Dersom du ikke finner noe der, så er Google et sted hvor du alltid vil finne noe spennende dersom du søker på riktige ord/fraser.

Få betalt for tweets
Får du ikke tilbud om å sende sponsede tweets? Det er så lang vi kjenner til forholdsvis vanskelig å tjene penger på denne måten, vel å merke dersom du twittrer på norsk. Noe som muligens kan hjelper er å promotere det faktum at du er villig til å twittre tilbud og annen reklame. Ellers er det viktig med mange følgere, en troverdig profil, samt ikke å overprise seg selv. Du kan markedsføre dine tjenester på siden mikrojobb.no eller sjekke ut nettstedet mylikes.com som tilbyr sine medlemmer å tjene penger på sosiale medier som Twitter og Facebook.

Ikke overdriv
Det er naturlig å bli ivrig når du er i gang med å tjene penger på egenhånd, men pass på så du ikke overdriver i jakten på inntekter. Det betyr først og fremst at du for all del må unngå å bli oppfattet som en spammer og at du hele tiden må tenke på hvordan du oppfattes. Dersom du sender ut for mange sponsedes tweets, tilbud og andre former for markedsføring, så vil du kunne bli oppfattet som en person kun ute etter penger og da vil du miste troverdighet, følgere og dermed gradvis ødelegge muligheten til å tjene gode penger.

Engasjer deg i dine følgere
Mange eksperter hevder at dette er selve nøkkelen til å tjene penger hjemmefra ved hjelp av Twitter og utrolig nok er det likevel kun et fåtall som bruker særlig med tid på sine følgere. Å engasjere deg i dine følgere betyr i denne sammenheng at du hilser på nye følgere, at du engasjerer deg i saker og samtaler som dine følgere bryr seg om, med mer. Kort forklart er personlig kontakt og gode relasjoner det du bør gå for og som en kjent twittrer uttalte (husker ikke navnet). Du har muligens ikke anledning til å opprette personlig kontakt med alle dine følgere, men du bør faen meg forsøke så godt du kan (fritt oversatt fra engelsk).

Vær høflig og imøtekommende
Uansett om du promoterer produkter på vegne av andre eller om du promoterer din egen blogg, din egen bedrift, dine egne produkter osv. så være imøtekommende. Svar høflig, ærlig og opplysende på alle spørsmål om det du promoterer og om nisjen du satser på. Vet du ikke svaret så får du finne det ut. Husk at du skal fremstå med troverdighet og som en ekspert innen din nisje. Husk også at negativ kritikk med all sannsynlighet vil komme og at også denne må takles med høflighet og imøtekommenhet. Vis enkelt og greit god folkeskikk!

Bruk Re-tweets
Dette er et viktig verktøy som gir deg to store fordeler. For det første vil personene du re-tweeter ofte gjøre det samme med deg og da kan du nå en rekke nye potensielle følgere. For det andre vil de personene du re-tweeter blir mer oppmerksomme på din profil og dine kommenede tweets. Men, husk at du alltid bør sjekke et melding før du deler denne videre og da tenker vi på linker i meldingene. Dersom du re-tweeter en link til en tvilsom nettside kan du nemlig både miste troverdighet og følgere.

Vedlikehold kontoen din
Med jevne mellomrom bør du vedlikeholde din konto på twitter og da først og fremst i forhold til hvem du følger. En tjeneste som friendorfollow.com hjelper deg å finne ut hvem som ikke (lenger) følger deg tilbake og i utgangspunktet er det lite poeng i å følge slike personer. Unntaket er ressurspersoner innen din nisje og lignende. Videre bør du passe på at du ikke følger automatiserte kontoer. Som nevnt tidligere kan det skade din troverdighet og det finnes uansett ingen grunn til å følge disse. De vil nemlig aldri lese dine tweets eller klikke på dine linker. 

Hvordan Tjene Penger 
Det finnes som nevnt flere muligheter til å tjene penger med Twitter og en av disse er programmer av typen twitteronlinesystem. Det er en inntektsmulighet som er enkelt å bruke og som skal gi svært så gode inntekter. Til tross for at akkurat dette programmet har fått positiv omtale på flere nettsted, så er artikkelforfatteren imidlertid skeptisk til om det virkelig er så enkelt å tjene penger med Twitter. Å arbeide for lønna er nok (dessverre) et tryggere og bedre alternativ og du finner du relevant, grunnleggende informasjon om hvordan du kan tjene penger på twitter i del 1 av denne artikkelserien. Ellers finner du en del nyttige tips i artikkelen 5 Services to Help You Earn Money From Your Twitter Account og på siden inc.com/twitter

Hvordan tjene penger med Twitter?
Hvordan tjene penger på nett?
Hvordan tjene penger hjemmefra?