​Gode muligheter til å jobbe hjemmefra

Jobbehjemmefraonline.no

© 2013-2018
Alle rettigheter reservert

Hvordan jobbe hjemmefra som artikkelforfatter?


En av de beste mulighetene til å jobbe hjemmefra er å forsøke seg som artikkelforfatter og da tenker vi først og fremst på å skrive artikler for nettbutikker, blogger og andre nettsted. Legg merke til at det ikke er nødvendig med erfaring som skribent for å kunne tjene penger på denne typen skrivejobb, samt at du kan komme i gang med arbeidet nesten umiddelbart.

Slik kommer du i gang
​Mot slutten av artikkelen finner du mer informasjon om denne muligheten til å tjene penger hjemmefra, men først ser vi litt på hvordan du kommer i gang. Den desidert beste og for mange eneste muligheten er å finne noen som tilbyr deg å arbeide som artikkelforfatter og det finnes en rekke nettsted som har spesialisert seg på nettopp dette. 

Oppdatering: Nettstedet Real Writing Jobs som vi har omtalt nedenfor eksistere dessverre ikke lenger. Det finnes imidlertid to andre gode alternativer for deg som ønsker å tjene penger som artikkelforfatter. Disse nettstedene som også er åpne for nordmenn er Writing Jobs Onlineog Legit Writing Jobs.

Real Writing Jobs er et slikt nettsted og etter det vi kjenner til er dette et godt valg, spesielt for nordmenn. Når du logger deg inn på deres medlemsområde finner du en rekke skrivejobber og i tillegg får du tips og en kort opplæring i hvordan artiklene skal skrives. Ellers kan vi nevne at du stort sett kan velge om hvilke emner du ønsker å skrive, samt at mange nordmenn allerede har benyttet dette nettstedet for å kunne jobbe hjemmefra. Vi kan også nevne at betalingen du får som artikkelforfatter er god, vel å merke som medlem av Real Writing Jobs, samt at medlemskapet er rimelig og kommer med en 60 dagers penger-tilbake garanti.

Hvorfor kan du tjene penger som artikkelforfatter?
Muligheten til å tjene penger som artikkelforfatter eksisterer fordi det finnes tusenvis av nettsted som har et enormt og kontinuerlig behov for nytt innhold, noe som delvis skyldes at unikt og nytt innhold gir bedre rangeringer oss Google. Nå kunne redaktører og nettstedseiere naturligvis skrevet disse artiklene selv, men de tjener mer penger på å betale andre for dette. Det frigjør nemlig tid som de kan benytte på "viktigere" og mer krevende arbeid som andre ikke kan utføre for dem. Det er nemlig store penger å tjene på et nettsted med gode rangeringer og derfor betaler mange aktører mer enn gjerne for innhold til sinn blogg eller nettbutikk.

Litt om jobben
Mange av dem som har valgt å jobbe hjemmefra ved hjelp av egne nettsteder tjener som nevnt store penger, men det er i all hovedsak engelskspråklige nettsted det er snakk om. Der er potensialet og trafikken så vanvittig stor at det lønner seg å betale en artikkelforfatter. Når det gjelder norske nettsted er dette imidlertid sjeldent og det betyr at du for å kunne tjene penger som artikkelforfatter bør kunne skrive på engelsk. Det bør går helt fint både fordi ingen forventer at du er ekspert på det engelske språk, samt fordi du kan benytte en rekke gratis oversettelsesprogrammer som Google Translate.

​Når det gjelder selve arbeidet som artikkelforfatter vil du få nødvendig informasjon på Real Writi
ng Jobs, men vi nevner kort litt grunnleggende om denne muligheten til å tjene penger hjemmefra. Vanligvis er det forholdvis korte artikler du skal skrive, gjerne fra 400 – 600 ord, noe som er omtrent som denne artikkelen. Videre er det vanlig at du skal skrive om bestemte emner som for eksempel jobbe hjemmefra, friluftsliv, slanking, eller videospill. Det er også vanlig at oppdragsgiver kommer med instruksjoner om bestemte nøkkelord som skal være med i overskrift og tekst når du velger en skrivejobb som dette.  • Hva med en deltidsjobb som oversetter?
  • Hva med en deltidsjobb som spillanmelder?
  • Hva med ekstra penger fra betalte markedsundersøkelser?
  • Hva med en såkalt data entry jobb?
  • Hva med å selge  egne bilder?
  • Hva med andre skrivejobber?