​Gode muligheter til å jobbe hjemmefra

Jobbehjemmefraonline.no

© 2013-2018
Alle rettigheter reservert

Hvordan skaffe en jobb som oversetter?


Stadig flere nordmenn har fått øynene opp for muligheten til å tjene penger som oversetter, en inntektsmulighet som de aller fleste faktisk kan benytte seg av. Det finnes nemlig en rekke forholdsvis enkle arbeidsoppgaver innen oversetting som alle bør kunne utføre, for eksempel å oversette facebook-profiler.

Gode muligheter
Stadig flere bedrifter opererer på et globalt marked og må således ofte forholde seg til en rekke forskjellige språk. For å løse denne utfordringen kunne de selvsagt ansatt personer som tok seg av all oversetting, for eksempel fra engelsk til norsk. Men, fast ansatte koster mye penger og derfor er det mange bedrifter som foretrekker å betale eksterne personer for å utføre denne typen arbeid. Vanligvis betaler de da pr oppdrag og her ligger det gode muligheter til å tjene penger hjemmefra. Etterspørselen etter personer som kan tenke seg å ta oppdrag som oversetter øker nemlig så raskt at prisene presses oppover. Det betyr ikke bare gode muligheter til å tjene penger, men også at betalingen har økt en god det siste året.

Oppdatering: Real Translator Jobs tar dessverre ikke lenger imot nye medlemmer og det har blitt vanskeligere å skaffe denne typen arbeid. Den eneste muligheten vi kjenner til er gjennom det populære nettstedet Work at Home som for øvrig også tilbyr en rekke andre mulighetert til å jobbe hjemmefra. Et annet godt tips er muligheten til å tjene penger på å behandle epost, noe vi har omtalt her.

Om selve arbeidet
​Det er Real Translator Jobs som tilbyr nordmenn å tjene penger på oversetting og på deres nettsider finner du mye nyttig informasjon. Nedenfor finner du en kort presentasjon av denne aktøren, men først noen ord om selve jobben. Kort forklart skal du oversette forskjellige tekster fra et språk til et annet og du må derfor beherske minimum to språk rimelig godt. Hvilke tekster du skal oversette, kan du til en viss grad selv bestemme og dine ambisjoner og evner bør her være avgjørende. Å oversette korte artikler og facebook-profiler passer for de aller fleste, mens det å oversette en lang tekst, eller en bok krever mer innsats og bedre språkferdigheter.

Om betalingen
Det å jobbe hjemmefra via internett er i utgangspunktet ikke noen gullgruve, men det finnes gode muligheter til å tjene greit med penger. Når det gjelder en jobb som oversetter ligger i utgangspunktet betalingen litt høyere enn det som er vanlig, fordi det som nevnt er stor etterspørsel etter arbeidskraft. Vi tar med et par eksempler hentet fra Real Transaltor Jobs, som gir en pekepin på hvor lønnsnivået ligger. Men, det er naturligvis hvor mye og hvor raskt du arbeider som først og fremst vil avgjøre hvor mye penger du kan tjene. Inntil 1500kr for korte dokumentert, inntil 200kr for eposter og inntil 400kr for facebook-profiler er eksempler på inntektspotensialet ved en jobb som oversetter. 

Om Real Translator Jobs
Det er som nevnt Real Translator Jobs som tilbyr denne muligheten til å tjene penger hjemmefra. De er en meget seriøs aktør som samarbeider med flere tusen bedrifter og som allerede har en god del norske medlemmer. Dersom du ønsker å tjene penger som oversetter bør også du vurdere å bli medlem, rett og slett fordi dette er den desidert bestemuligheten som eksisterer. Medlemskap koster i skrivende mindre enn 200kr og det er en engangsbetaling som vi finner rimelig med tanke på at det koster en god del penger å drifte Real Translator Jobs.

Kom i gang
Så fort du har betalt medlemsavgiften kan du logge deg inn på medlemsområdet og komme i gang. Der får du tilgang til en rekke gratis hjelpemidler, tips, support og ikke minst arbeidsoppgaver innen oversetting. Før du begynner å tjene penger anbefaler vi imidlertid at du begynner med guiden som forteller deg hvordan du best kommer i gang som inkluderer en grunnleggende innføring i det å tjene penger på denne måten. Videre bør du gjøre deg selv kjent med medlemsområdet og de forskjellige hjelpemidlene som er tilgjengelige. Legg ellers merke til at du der vil finne andre muligheter til å jobbe hjemmefra. Det er muligheter som i skrivende stund tilbys av Real Translator Jobs sine samarbeidspartnere og som vi ikke har vurdert. Vår "anbefaling" gjelder med andre ord kun Real Transaltor Jobs og ikke eventuelle andre tilbud om å tjene penger hjemmefra.


Du kan tjene penger med en skrivejobb på nett