​Gode muligheter til å jobbe hjemmefra

Jobbehjemmefraonline.no

© 2013-2018
Alle rettigheter reservert

Sjekk hvordan du kan bli spilltester


Kan du tenke deg å tjene penger på å teste spill? Det er faktisk fullt mulig å skaffe seg en ekstrajobb som spilltester og i tillegg til en grei timelønn vil du få muligheten til å prøve spill som enda ikke er utgitt. I de neste avsnittene finner du ut hvordan du kan komme i gang.

Slik kommer du i gang
Aller først noen ord om det mest interessante, nemlig hvordan du kan komme i gang. Informasjon om selve arbeidet, samt om denne muligheten til å tjene penger hjemmefra finner du mot slutten av artikkelen.  I utgangspunktet har du to muligheter til å skaffe en ekstrajobb som spilltester og det er å søke på egenhånd, eller å bli medlem av et nettsted som videreformidler denne jobbmuligheten.

Å søke en slik jobb på egenhånd er dessverre svært vanskelig, blant annet fordi det naturligvis finnes svært mange som ønsker å tjene penger på å teste spill. Likevel er det ikke umulig og det du må gjøre er å sende en god søknad til alle tenkelige aktører og håpe på det beste. Utfordringen vil blant annet være å finne ut hvem du skal kontakte og i utgangspunktet er ikke dette noe vi vil anbefale. 

Å bli medlem av et nettsted som tilbyr deg å tjene penger som spilltester er mye enklere da det meste allerede er tilrettelagt. Det betyr gode muligheter til å lykkes, samt at du kan komme i gang nesten umiddelbart. Bakdelen med dette alternativet er at det koster noen kroner, men som du kan lese i neste avsnitt er det nå mulig å komme i gang for mindre enn 10 kroner. Legg merke til at det finnes en rekke nettst4ed som tilbyr deg å tjene penger som spilltester, men at det kun er et noen få av disse som er seriøse.

Gaming Jobs Online og Become A Game Tester
Dette er to seriøse aktører innen denne bransjen og begge disse nettstedene fremstår som et godt valg. Det skyldes blant annet at begge disse nettstedene har flere tusen medlemmer som allerede tjener penger på spill-testing, samt at begge disse aktørene er tilknyttet Clickbank som er markedsledende innen denne typen netthandel. De arbeider blant annet aktivt for å bekjempe useriøse aktører og svindel, de garanterer for sikker betaling, samt for at du får pengene tilbake dersom du ikke er fornøyd.

Som nevnt er det nå mulig å komme i gang for mindre enn ti kroner og det er Gaming Jobs Online som tilbyr deg denne muligheten. Vi tar derfor med en kort omtale av dette nettstedet, men også Become A Game Tester tilbyr gode muligheter til å tjene penger på denne måten. Når det gjelder Become A Gametester, så skiller de seg positivt ut blant annet fordi de også fokuserer på medlemmer fra hele verden.

Kom i gang
​Medlemskap på nettstedet Gaming Jobs Online gir deg først og fremst muligheten til å tjene penger på testing av spill. Det innebærer blant annet at du kan tjene nærmere 200 kroner pr time, samt at du vanligvis vil få beholde spill, konsoller og andre ting du blir bedt om å teste. Det betyr også at du sannsynligvis vil motta en god del eksklusive spill som enda ikke er utgitt. 

Som nevnt kan du nå komme i gang for mindre enn 10 kroner og nærmere bestemt kan du få et prøvemedlemskap til kun en dollar. Det betyr en glimrende anledning til å sjekke ut denne muligheten til å tjene penger, nærmest uten risiko. For å sjekke dette tilbudet må du klikke på denne linken
. Da kommer du til en side hvor du må klikke på linken "Join Today". Da kommer du til tilbudet uten å forplikte deg til noe som helst. Der vil du for øvrig også finne noen andre muligheter til å tjene penger hjemmefra, dersom det skulle være av interesse.

Litt om jobben
Å tjene penger på å teste spill betyr litt mer presist at du skal teste videospill til Xbox, Playstation og andre spillkonsoller. Videre betyr det at du må gi en tilbakemelding etter at du har testet et spill. Denne tilbakemeldingen vil vanligvis være skriftlig enten i form av en rapport eller et spørreskjema du skal besvare og det er viktig å gjøre denne delen skikkelig. Det er nemlig denne tilbakemeldingen som er grunnlaget for å tjene penger som spilltester og dersom du slurver vil du mest sannsynlig ikke ha dette som ekstrajobb særlig lenge.


Du kan tjene penger hjemmefra ved å behandle epost