Jobbehjemmefraonline.no

© 2013-2018
Alle rettigheter reservert

​Gode muligheter til å jobbe hjemmefra

Du kan tjene penger hjemmefra med Twitter


Den populære mikroblogg-tjenesten Twitter byr på flere muligheter for deg som ønsker å jobbe hjemmefra. De fleste av disse er knyttet til markedsføring og potensialet er nærmest ubegrenset. Nå betyr det på ingen måte at det er enkelt å tjene penger ved hjelp av Twitter, snarer tvert i mot. Det finnes nemlig en rekke faktorer som vil påvirke dine muligheter til suksess og en av disse er kunnskap om Twitter og markedsføring.

Hvordan tjene penger?
​Det store spørsmålet er naturligvis, hvordan er det mulig å tjene penger med Twitter? Det spørsmålet har flere svar, noe du kan leser mer om i denne artikkelserien. I tillegg finner du nyttige tips om det å komme i gang, om det å bruke Twitter, om følgere (tilhengere), om troverdighet, om din profil, om automatisert twittring, med mer. Men, aller først tar vi med en litt annerledes mulighet til å tjene penger med Twitter og andre sosiale medier. 

Jobb hjemmefra med Paid Social Media Jobs
Paid Social Media Jobs er et forholdsvis nytt nettsted som tilbyr sine medlemmer å tjene penger på sosiale medier, først og fremst Facebook og Twitter. Muligheten til å arbeide når du selv ønsker, tilgang til mer enn tusen relevante jobber/oppdrag, ingen krav til erfaring og muligheten til å komme i gang så raskt du selv ønsker er argumenter for å bli medlem oss Paid Social Media Jobs. Hvor mye penger du kan tjene på denne måten og hvor bra dette tilbudet er har vi dessverre ikke godt nok grunnlag for å uttale oss sikkert om, men det er allerede en del nordmenn som tjener penger gjennom medlemskap oss dette nettstedet som har fått en god del positivt omtale. Deres slagord er forøvrig, Få betalt for å bruke tid på Twitter og Facebook (fritt oversatt til norsk). Her finner du Paid Social Media Jobs 

De beste inntektsmulighetene
Som nevnt finnes det flere svar på spørsmålet om hvordan du kan tjene penger med Twitter og vi begynner med kort å nevne det vi anser som de beste inntektsmulighetene. Da står som tidligere nevnt markedsføring sentralt og det som nok er den beste muligheten til å tjene penger med twitter er å markedsføre egne produkter, din egen blogg, din egen nettbutikk, med mer. En annen god inntektsmulighet er å markedsføre produkter som affiliate, noe som vil si at du twittrer tilbud/reklame for aktuelle produkter og tjenester. 

Flere inntektsmuligheter
Videre skal du kunne tjene gode penger på metoder som Twitomatic Profeteer, noe vi for øvrig stiller oss litt tvilende til. Du skal også kunne skaffe deg en del penger på å bygge opp twitterkontoer som du så selger, men det er slik vi har forstått det ikke tillatt i følge retningslinjene til Twitter. Vi never også at der er mulig å tjene penger gjennom å Twittre på bestilling, for eksempel for en nettbutikk eller andre interesserte aktører som ønsker å bruke deg og din twitterkonto som en markedsføringskanal. Et sted hvor du kan begynne er å legge ut din twittring for salg, er nettstedet mikrojobb.no

Viktig, uansett!
Det er en del faktorer som langt på vei vil avgjøre dine muligheter til å tjene penger med Twitter, nesten uansett hvilke mulighet du velger. Da tenker vi først og fremst på din profil, din twittring, dine følgere, samt på de profilene du velger å følge. Dette kan du lese mer om i de neste delene av denne artikkelserien, men vi allerede nå det som står sentralt i forhold til alle disse punktene og det er troverdighet. Allerede når du planlegger hvordan du skal bruke Twitter, bør derfor troverdighet være noe du alltid har i bakhodet.

•    Sjekk del 2 hvor du finner tips om din profil og din twittring
•    
Sjekk del 3 hvor du finner tips om Twitter-følgere
​•    
Sjekk del 4 hvor du finner tips om inntekter, tweets, med merHer kan du lese om betalte spørreundersøkelser

Her kan du lese om oversetter jobber

Her kan du lese om en ekstrajobb

Her kan du lese om passive inntekter

Her finner du flere muligheter til å jobbe hjemmefra