Jobbehjemmefraonline.no

© 2013-2018
Alle rettigheter reservert

​Gode muligheter til å jobbe hjemmefra

Hvordan tjene penger på nettsalg?


Netthandel er en bransje som de siste årene har hatt en eventyrlig vekst og alt tyder på at denne veksten vil fortsette. Det er med andre ord enorme summer knyttet til netthandel og dermed også muligheter til å tjene store penger. Men, til tross for det store potensiale, er det definitivt ikke enkelt å lykkes med nettsalg. Først og fremst på grunn av den store konkurransen.

Lær deg nettsalg
Den informasjonen og de tipsene du behøver for å lykkes innen nettsalg er så omfattende at en artikkel som dette kun kan ta for seg en liten brøkdel. I denne artikkelen fokuseres det derfor kun på å nevne noen grunnleggende punkter, samt på å gi deg tips om hvor du kan finne mer utfyllende informasjon. En teft for salg og markedsføring er for all del viktig dersom du skal lykkes, men denne muligheten til å jobbe hjemmefra krever også at du lærer deg mest mulig.

Forskjellige muligheter
Nettsalg kan bety så mangt og først og fremst bør du finne ut hvilken salgskanal du skal satse på. Det vil nemlig være avgjørende for hvor mye kunnskap du behøver, hvilken kunnskap du behøver, hvor mye penger du eventuelt må investere, hvor mye innsats du må legge ned, hvor stort inntektspotensielt er, med mer. Nedenfor finner du en kort gjennomgang av noen av de mulighetene som finnes, med andre ord de forskjellige salgskanalene. Tipsene om hva du bør skaffe deg kunnskap om kan for øvrig gjelde for flere av salgskanalene.

Nettbutikk
Det å jobbe hjemmefra med en egen nettbutikk er krevende og i de fleste tilfeller må du regne med å investere en del penger, blant annet i selve nettbutikken, til markedsføring og eventuelt til et varelager. På den annen side er betyr en egen nettbutikk at det er mulig å tjene godt med penger, vel å merke dersom du lykkes. Når det gjelder kunnskap bør du blant annet lære deg mest mulig innen områder som SEO (søkemotoroptimalisering), online markedsføring, konkurransesituasjonen, samt alt som følger med det å starte egen bedrift (forretningsplan), med mer. 

•    Her finner du info om det å starte egen bedrift
•    Her finner du info om SEO
•    Her finner du info om det å starte nettbutikk

eBay
eBay og lignende nettsteder som Amazon kan være et godt alternativ for deg som ønsker å jobbe hjemmefra med nettsalg. Sammenlignet med det å starte egen nettbutikk kan du nemlig komme i gang raskere og mye rimeligere. Faktisk kan du starte nettsalg på eBay så å si uten å bruke en eneste krone. En annen stor fordel er for øvrig at du kan dra fordel av den enorme mengden mennesker som daglig besøker dette nettstedet. Når det gjelder kunnskap bør du først og fremst lære deg alt om eBay. Videre bør du bruke tid på å studere konkurrenter, på å velge de riktige varene, på å lære droppshipping (betyr at du slipper å holde varelager), på hvordan du skal presentere og markedsføre det du skal selge, med mer.

•    Her kan du lese om droppshipping
•    Her kan du lese om netthandel på eBay
•    Her finner du tips om det å lykkes på eBay

Affiliatemarkedsføring
I denne artikkelen kan du lese om hva affiliate er og hvordan du kan jobbe hjemmefra ved hjelp av dette systemet. Dersom du imidlertid ønsker å tjene penger på nettsalg kan du gjør deg motsatte og la andre promotere varer for deg. Kort forklart betyr det at andre annonser for dine varer mot en provisjonsbetaling og således er dette også en form for markedsføring. Årsaken til at det her nevnes som en egen salgskanal er at du strengt tatt behøver en enkelt nettside med PayPal som betalingsmulighet for å drive nettsalg på denne måten. Når det gjelder kunnskaper bør du lære deg alt om affiliatemarkedsføring, samt fokusere på å lage best mulig landingssider (salgssider).

•    Her kan du lese mer om affiliatemarkedsføring
•    Her finner du et eksempel på noen som tjener penger på denne måten

Blogging
Du kan i utgangspunktet bruke de aller fleste nettsteder til å drive nettsalg, også en blogg. Dersom du har en såkalt rosablogg kan du for eksempel selge skjønnhetsartikler og dersom du blogger om fisking kan du selge fiskeutstyr. Alt du behøver, er varer å selge, noe du kan skaffe gjennom droppshipping, samt en betalingsløsning som PayPal. For å kunne tjene særlig med penger behøver du i tillegg en god del lesere (besøkende). Når det gjelder kunnskap bør du blant annet lære deg det meste om blogging, søkemotoroptimalisering og droppshipping. Her kan du lese om blogging


Nyttig om oversetter jobber

Nyttig om skrivejobber

Nyttig om valutahandel

Nyttig om passive inntekter

Nyttig om å skaffe en ekstra inntekt