Jobbehjemmefraonline.no

© 2013-2018
Alle rettigheter reservert

​Gode muligheter til å jobbe hjemmefra

Hvordan tjene penger på valutahandel


Valutahandel er en spennende mulighet til å tjene penger, men det er en jobbmulighet som kommer med risiko for tap. Enkelt forklart satser du nemlig penger på om en valuta vil stige eller synke i verdi, målt mot en annen valuta. Kunnskap, magefølelse, erfaring og automatisk genererte tips er noen av det som benyttes til å avgjøre hva man satser penger på.

Om risikoen
​Vi begynner med den negative side av valutahandel som er risiko. Det gjør vi fordi du alltid bør være innstilt på at du kan tape pengene du investerer. Nå er det heldigvis sik at du kan komme i gang med relativt små summer på ned mot 200 kroner og likevel tjene gode penger, noe du kan lese mer om under avsnittet om leverage. Men, det forandrer ikke på det faktum at du kan gå med tap. På denne siden finner du tips om inntektsmuligheter som er risikofrie.

Dette programmet hjelper deg å tjene penger på valuta

Forsøk uten risiko
Risikoen for tap betyr etter vår mening at du bør opprette en gratis demokonto før du eventuelt forsøker deg på valutahandel med ekte penger. En slik konto gir deg nemlig mulighet til å forsøke virkelig og live valutahandel. Det betyr at du helt gratis kan skaffe deg erfaring og et realistisk inntrykk av risikoen, potensialet, dine evner, samt av hvordan kjøpe og salg av valuta fungerer i praksis.

Litt om valutahandel
Du kan kjøpe og selge valuta på valutamarkedet, kjent som Forex Exchange. Det er verdens største finansmarked, noe som tilsier at potensialet er enormt. Her kan du tjene penger og du kan også bli rik, men det finnes absolutt ingen garanti for å lykkes. Dersom du oppretter en gratis konto som nevnt ovenfor finner du tips og info om hvordan dette virker i praksis. Legg merke til at du raskt og enkelt vil lære hvordan valutahandel fungerer, utfordringen ligger i å tjene penger.

Her er et lite eksempel på hvordan du kan tjene penger på valutahandel. Du har stor tro på at dollaren vil styrke seg i forhold til euro og derfor kjøpe du dollar mot euro. Din antagelse slår så til og etter en periode selger du med fortjeneste. Enkelt og greit i teorien, og kjøp og salg foretas enkelt ved noen få klikk.

Litt grunnleggende
​Den beste muligheten til å lære valutahandel er gjennom egen erfaring, fortrinnsvis gjennom en gratis demokonto. Nedenfor finner du noen tips om leverage, en ting du bør være oppmerksom på. Vi presiserer nok en gang at dette er en mulighet til å tjene penger som innebærer risiko. Det er også en spennende og lærerik inntektsmulighet med enormt potensiale.

Leverage er et system som gjør det mulig å tjene gode penger selv med små innsatser. Vi antar at du kjøper dollar mot euro for 400 kroner. Når du selger har kursen steget med 1 prosent og du har tjent 4 kroner, noe som ikke akkurat er store summen. Vi antar så at du valgte en leverage på 1:50 for dette kjøpet og dermed vil fortjenesten din blir 50 ganger så stor og du har tjent 200 kroner. Legg merke til at både gevinst og tap vil bli påvirket av leverage, men at du aldri kan tape mer enn den summen du kjøpte valuta for. 

Det finnes flere kilder til kunnskap og tips om valutahandel. Noen har lykkes med å følge automatisk genererte tips, mens andre stoler på egen kunnskap. Det finnes også en rekke eksperter som kommer med tips. Vårt tips er at du begynner med en demokonto og så tester litt forskjellige strategier. Vi lar finanskrisen og euroens fall avslutte denne artikkelen som et godt eksempel på at det finnes mange muligheter til å tjene penger på valutahandel. 

Mange som satser litt langsiktig har nemlig tjent store summer på euroens over tid store fall mot en rekke valutaer. Men, under den lange nedturen har det vært mange mindre oppturer hvor euroen har styrket seg og det har en rekke såkalte "daytradere" tjent store summer på. Men, det er også noen som har tapt…

Sjekk denne muligheten til å jobbe hjemmefra

Sjekk hvordan du kan skaffe en ekstra inntekt

Sjekk våre tips om en god mulighet til å tjene penger hjemmefra

Sjekk våre tips om passive inntekter