​Gode muligheter til å jobbe hjemmefra

Jobbehjemmefraonline.no

© 2013-2018
Alle rettigheter reservert

Skrivejobber som passer for de fleste

Er du på jakt etter en skrivejobb på norsk eller engelsk? Det finnes flere nettsteder som har spesialisert seg innen denne nisjen og som hjelper deg å komme i gang. Du kan velge blant en rekke forskjellige skrivejobber og ofte kan du komme i gang uten erfaring.


Det finnes mange skrivejobber
I utgangspunktet kan alle skaffe en skrivejobb på nett og denne inntektsmuligheten passer perfekt for deg som ønsker å jobbe hjemmefra. Nedenfor finner du tips om hvor du kan komme i gang, men først litt informasjon om forskjellige skrivejobber på nett. Hva du bør velge vil naturlig nok avhenge av hva du ønsker, av om du har erfaring med skrivejobber, av hvor mye du ønsker å jobbe og av hvor mye du ønsker å tjene.


Det å skrive korte artikler om et bestemt tema er en populær skrivejobb som passer for mange og eksempler på emner du skal skrive om kan være trening, kosthold, biler, mote eller gaming. Dette er nok den vanligste typen skrivejobber og minner mye om en annen mulighet, nemlig å skrive blogginnlegg for betaling. Det kan være innlegg om personlige ting, men vanligvis innebærer også en slik skrivejobb at du skal skrive om et oppgitt emne. Andre mulige skrivejobber er å forfatte små tekster på 2-4 setninger som skal publiseres i forum og lignende, eller du kan skrive produktanmeldelser og publiserer disse på oppgitte nettsteder.


Hvordan komme i gang?
Det finnes minst 50 nettsteder som tilbyr deg skrivejobber, men de fleste av disse er useriøse og tilbyr egentlig kun en dårlig e-bok med lite nyttige tips om hva som skal til for å lykkes. Det finnes imidlertid også noe seriøse aktører som har hjulpet mange mennesker som ønsker å jobbe hjemmefra. Av og til tilbys disse skrivejobber på norsk, men etterspørselen etter norske artikler er begrenset. For å tjene gode penger er det med andre ord engelsk som gjelder og du kommer langt med et rettskrivnings- og oversettelsesprogram. 


Legit Writing Jobs er svært populær aktør som tilbyr skrivejobber også til personer som ikke har erfaring. Andre fordeler er muligheten til selv å velge hvilke temaer du skal skrive artikler om og du får også nyttige tips og veiledning.


Paid Online Writingjobs har i mer enn 5 år tilbudt skrivejobber og hos denne seriøse aktøren kan du blant annet velger å skrive artikler og/eller blogginnlegg. Betalingen er relativt godt, medlemskap er rimelig og du kan komme raskt i gang. 


Writing Jobs Online er etter det vi kjenner til en relativt ny aktør som allerede har opparbeidet seg et godt rykte. Her kan du velge blant svært mange forskjellige skrivejobber og du kan komme i gang umiddelbart. Du kan blant annet velge å skrive artikler, korte e-bøker, blogginnlegg og nyhetsartikler.