​Gode muligheter til å jobbe hjemmefra

Jobbehjemmefraonline.no

© 2013-2018
Alle rettigheter reservert

Inntekter fra affiliate annonser


Affiliatemarkedsføring gir deg som driver en blogg eller et nettsted muligheten til å tjene gode penger gjennom å generere salg for forskjellige annonsører. Det krever litt mer innsats enn annonser av typen AdSense, men samtidig vil for de aller fleste, potensialet være mye større. I de neste avsnittene finner du tips om hvordan du kan tjene penger som affiliate.

Affiliatemarkedsføring
En prestasjonsbasert markedsføringsmodell er en betegnelse som brukes på affiliatemarkedsføring og den betegnelsen henviser til at dette er en provisjonsbasert inntektsmulighet. Enkelt forklart legger du ut annonser, for eksempel på en blogg, for så å tjene penger hver gang en annonse generer et salg. Det vil vanligvis si at noen klikker på annonsen og så foretar et kjøp, en påmelding, eller en annen ønsket handling på det nettstedet de videresendes til. Pengene du tjener er vanligvis en prosentdel av salget, eller en fast sum.

•    Om det å lykkes med AdSense
•    Om det å lykkes med blogging
•    Om det å jobbe hjemmefra

Hvordan komme i gang?
Den desidert beste muligheten til å komme i gang er å benyttes seg av de norske affiliate-nettverkene som tilbyr gode muligheter for deg som ønsker å tjene penger hjemmefra. Disse affiliate-nettverkene har nemlig samlet en rekke bedrifter, butikker og andre annonsører og som medlem kan du velge blant mange forskjellige annonser. Å bli medlem av disse nettverkene er for øvrig helt gratis og selv om vi her fokuserer på blogger og andre nettstedet, kan også affiliatemarkedsføring benyttes i forbindelse med sosiale medier eller epost. I del to finner du et eksempel på hvor enkelt det er å komme i gang

Grunnleggende tips 
Å tjene penger som affiliate er i seg selv ikke vanskelig, men det betinger at du har tilgang til potensielle kunder, for eksempel gjennom en blogg hvor du skriver om sko, klær og mote. Men, selv om det er enkelt å komme i gang, så er det mye du kan gjøre for å øke inntektene dine. Dersom du satser seriøst på å jobbe hjemmefra bør du bruke en god del tid på å skaffe deg kunnskap om hvordan du kan tjene mest mulig som affiliate. Du bør også eksperimentere med forskjellige annonser, forskjellige format, forskjellige plasseringer, tekstlenker, med mer. Bruk Google og søk etter engelskspråklie artikler. Her er noen grunnleggende tips om hvordan du kan tjene mest mulig penger som affiliate. 

Relevante annonser har vist seg betraktelig å øke inntektene på en blogg. Skriver du om klær og mote bør du med andre ord legge ut annonser for motemagasin og klesbutikker, ikke for fotballsko eller sydenreiser.

Det kan være store forskjeller i hvor mye de forskjellige annonsørene gir i provisjon. Sjekk aktuelle og relevante muligheter og velg de som betaler deg best.

Du finner ofte de samme annonsørene oss flere forskjellige affiliate-nettverk og da med forskjellig provisjon. Det kan skyldes forskjellige avtaler mellom nettverket og annonsøren, eller at noen nettverk beregner seg høyere fortjeneste. Sjekk hvor du får best provisjon på de annonsørene du ønsker å benytte.

Blogger og nettsted er avhengig av lesere for å kunne generere penger. Det er derfor viktig at du ikke ødelegger leseropplevelsen gjennom å fylle opp med for mange annonser.

Ta vare på troverdigheten din! Den er et viktig grunnlag for å kunne tjene penger og du bør derfor aldri annonserer for, eller anbefale produkter du ikke kan stå inne for.

Hold deg oppdatert på annonsene du benytter! Sjekk hvilke annonser som generer best og forsøke å nytte ut de som ikke gir inntekter. Husk også at kampanjer og annonser kan avsluttes, noe som naturligvis medfører at de må byttes ut raskest mulig.

Norske Affiliatenettverk

•    NetBooster
•    Euroads
•    TradeTracker
•    TradeDoubler