​Gode muligheter til å jobbe hjemmefra

Jobbehjemmefraonline.no

© 2013-2018
Alle rettigheter reservert

Tjene penger på nett del 3


Leter du etter en mulighet til å jobbe hjemmefra? Eller er du kanskje på jakt etter en ekstra inntekt? Da er muligens det å tjene penger på nett tingen for deg. Det finnes nemlig en rekke nettbaserte inntektsmuligheter som burde passe for svært mange. I menyen til venstre finner du de beste mulighetene til å jobbe hjemmefra online. Nedenfor kan du lese om noen mindre kjente og sannsynligvis ikke fullt så gode muligheter til å tjene penger online.

•    I del 1 kan du blant annet lese om domenehandel
•    I del 2 kan du lese om det å tjene penger på egne kunnskaper

Last opp filer og tjen penger
Det å laste opp filer til forskjellige nettsteder gir deg neppe store nok inntekter til at du kan jobbe hjemmefra som en fulltidsjobb, men at du kan tjene penger på denne måten er det mange som har bevist. Det du gjør er ganske enkelt å laste opp filene dine til et nettsted som sharecash.org og så tjener du en bestemt sum hver gang noen laster ned en av disse.
 
Les om muligheten til å jobbe hjemmefra som artikkelforfatter

Nyttige tips
Tekster, bilder, lydfiler, programvare, med mer. Det er sannsynligvis mulig å tjene penger på en lang rekke forskjellige typer filer og her bør du nok gjøre litt forarbeid. Sjekk aktuelle forum og nettsteder og finn ut hvilke typer filer folket laster ned. Videre bør du sjekke hvilke type filer du får best betalt for, samt hvilke nettsteder som tilbyr de beste betingelsene for deg som ønsker å tjene penger på denne måten. Et annet godt tips kan være å jakte etter skjulte skatter i form av filer som finnes tilgjengelig online og hvor opphavsretten er utløpt. Disse kan i utgangspunktet fritt deles og dermed kan du tjene penger på noe andre har laget, men husk å dobbeltsjekke at alt går lovlig for seg.  På siden tipsmakemoney.com kan du lese mer om denne inntektsmuligheten.

Tjen penger med Squidoo
Squidoo er en slags bloggportal hvor du gratis kan lage små blogger som kalles for lenses og så tjene penger på annonseinntekter. Forklart med andre ord så er altså dette nok en mulighet il å tjene penger på blogging, men den skiller seg en del fra vanlig blogging. Her blogges det nemlig svært sjeldent om følelser, meninger og lignende og du skal nok lete lenge for å finne en rosablogger i dette populære nettsamfunnet. Faktisk er muligens blogging et noe misvisende begrep fordi de aller fleste lensene er rene informasjonssider om bestemte emner og nisjer.

Nyttige tips
Content is king er et velkjent begrep blant bloggere og på Squidoo stemmer dette til de grader. Det er nemlig svært lite du kan gjøre med design. Videre er det slik at hele lensen kun er en nettside (kan være lang) og at du i utgangspunktet bør skrive på engelsk. Det er også slik at du kan lage mange lenser, samt at det hele er svært enkelt. 

I del 4 kan du lese om det å tjene penger med Amazon

Squidoo er neppe det som skal til for at du skal kunne realisere drømmen om å jobbe hjemmefra, men det er fullt mulig å tjene penger på denne måten. I tillegg kan lensene være et nyttig redskap i forhold til lenkebygging. Når det gjelder tips om informasjon om hvordan du kommer i gang, samt om hvordan du kan tjene penger finner du det på squidoo.com. Her er et eksempel på en norskspråklig lense som jeg laget for en god stund siden. (Lensen var kun et prøveprosjekt og innholdet er ikke noe å skryte av, men den funker som et eksempel). Her finner du en populær lense.


Du kan tjene penger hjemmefra som oversettter

Du kantjene penger hjemmefra som artikkelforfatter

Du kan skaffe en ekstra inntekt som spilltester

Du kan kan skaffe en ekstrajobb du kan gjøre hjemmefra