Jobbehjemmefraonline.no

© 2013-2018
Alle rettigheter reservert

​Gode muligheter til å jobbe hjemmefra

Tjene Penger Online del 4

Ønsker du å jobbe hjemmefra? Leter du etter nettbaserte inntektsmuligheter? Det finnes en god del muligheter til å tjene penge på nett som er gode og som passer for de fleste. Disse mulighetene finner du omtalt i menyen til venstre. Det finnes også en del litt mer spesielle muligheter som for eksempel er mer krevende, stiller krav til spesifikke kunnskaper, kun er for spesielt interesserte, med mer. En del slike inntektsmuligheter har vi omtalt i denne artikkelserien kalt Tjene penger online.

Tjen penger på Amazon
Amazon er en ledende aktør innen bok- og netthandel som tilbyr privatpersoner muligheter til å tjene penger på nett. Blant annet kan du selge produkter gjennom dette nettstedet, men det er en krevende inntektsmulighet for deg som ønsker å jobbe hjemmefra på heltid og som har gode kunnskaper om netthandel. Da er den andre muligheten til å tjene penger med Amazon enklere og den burde passe for mange bloggere, med flere. Denne inntektsmuligheten innebærer nemlig at du blir affiliate hos Amazon.


Nyttige tips

Det å tjene penger som affiliate betyr kort forklart at du kan tjene penger på å henvise dine lesere til en nettbutikk eller andre aktører som selger varer og tjenester, i dette tilfellet Amazon. Hver gang disse foretar et kjøp vil du tjene penger og det vil være en forhåndsbestemt prosentdel av kjøpesummen. Her kan lese mer om affiliate inntekter.


Det er enkelt å registrere seg som affiliate hos Amazon og det er også gratis. Videre er det enkelt å legge ut annonser og du finner nyttige tips og verktøy hos Amazon. Det som derimot ikke e enkelt er å maksimere inntektene. Det er nemlig mange faktorer som vil avgjøre hvor mye du kan tjene, blant annet plassering av annonser, valg av annonseformat, med mer. Her finner du en meget god guide med tips om hvordan du kan tjene penger som affiliate hos Amazon.Det er som nevnt mange faktorer som vil påvirke dine inntekter som affiliate hos Amazon, men det er spesielt to ting vi vil trekke frem. Den ene av disse er naturligvis trafikk og da tenker vi på hvor mange lesere du har på bloggen din. Dess flere lesere, dess større inntekter og derfor bør du alltid arbeide for flest mulig besøkende. Den andre faktoren er relevante annonser som genererer klart best. Forsøk å annonsere for produkter som er relevante for innholdet på bloggen din og som leserne dine dermed vil ha interesse for.


Du kan selge produkter

Som nevnt kan du tjene penger på å selge produkter via Amazon, men det er noe artikkelforfatteren har lite kunnskaper om. Stort sett gjelder imidlertid de samme forutsetningene som for eBay, Finn og andre salgskanaler. Du kan selge egne ting, du kan selge produkter du selv lager, eller du kan kjøpe inn og selge produkter på samme måte som en nettbutikk. Legg imidlertid merke til at det finnes muligheter til å selge produkter som andre har laget, uten å måtte kjøpe disse inn på forhånd og uten at du må holde varelager, med mer. Du finner informasjon om dette på nettsidene til Amazon, samt i denne artikkelen om droppshipping.